dimecres, 10 de setembre del 2008

L'illa Blanca, Menorca



Binibeca Vell




Macarella

Cala del Pilar



Port de Ciutadella

Macarelleta


L'illa de la pau i la tranquilitat; un lloc per desconectar i tornar amb forces. Si algú té previst visitar Menorca, hi ha unes quantes cales que recomano i quasi obligo a visitar perquè val molt la pena: Cala del Pilar, Macarella i Macaralleta, Son Saura i Cala'n Turqueta. Moltes d'elles hi ha una mitja horeta a peu perquè amb cotxe no s'hi pot accedir (molts dels camins no estan ni esfaltats amb molts sotracs!). Tot fa que sigui més autèntic. Menorca és nombrada reserva de la Biosfera. I també sobretot visita obligada al poble blanc de joguina, Binibeca Vell.
Menorca enamora; els seus paratges, la seva gent, la seva llengua, les seves cales d'aigües cristalines....
En fi, si puc hi tornaré!!!

4 comentaris:

Montse Argerich ha dit...

Ohhhhhhhh quina enveja sana em fas venir!!!!!!
Menorca és increible, sóc una enamorada de binibeca... les aigues, les cales....Brutal. Per no parlar de la Caldereta de Llagosta, buffff..... quins records!!!
Felicitats per les fotos, són molt xules i ja veig que us ho heu passat molt i molt bé.

Un petonet reina,
espero que em faigis aviat una explicada "en viu i en directe", smuak!!

Jesus Navarro ha dit...

Carai!!!!
Olga i Joan quan hi heu anat perque casi ens hi trobem,amb l'Anna,l'Eva i en Veri hi vem anar del 30 d'agost fins al 4 de setembre.
El que no vem poder anar a Binibeca,ja que estavem a cal Artux i que un pel lluny,(tambe és una excusa per tornar-hil'any que bé)pero vem poder anar a varies cales de per allà a ciutadella i fornells.
Records

Anònim ha dit...

kina enveja!!!!!!!!!! tot i sent setembre ja magradaria tornar a ser a l'agost! l'any passat vag star a mallorca i em va enkantar! molt guapes les fotos!!!
un ptonas

res ha dit...

bon lloc
bona illa
i bones fotos
salut!!