dilluns, 25 d’agost del 2008

Viatge al paradís











REPÚBLICA DOMINICANA (Punta Cana) setembre 2007.
Aquest va ser un viatge molt especial; tot era preciós i la gent també era molt amable, amb la única diferència que la gent d'aquest país és molt més pobre que el nostre però sempre tenien un somriure per a tu.... és molt gratificant veure persones que viuen amb unes condicions de vida tant precaries tinguin una gran qualitat humana.
Sembla que la República Dominicana no hi hagi molt per veure i que només existexi platges i més platges, això és mentida, hi ha molt per veure!!! tot és proposar-s'ho....
Aquí teniu algunes de les moltes imatges capturades d'aquest viatge.....

1 comentari:

Montse Argerich ha dit...

Hola guapa,

A mi personalment també m'agrada si visito un país conèixer la gent, i la seva cultura. Tot i que amb una setmana o quinze dies que tenim de vacances és irrisori el que pots conèixer! però s'ha d'aprofitar!! No entenc aquesta gent que va a un país culturalment diferent i demana una pizza o un plat de pasta poguen degustar els productes típics. O be estar estirat a la platja amb palmeres, quan a un quilòmetre de distància hi ha un poblat que t'omple molt mes com a persona i realment és aquí on conèixes un país.

Un petó bonica!!